KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


torsdag 17 september 2009

Kort med egengjorda stämplar

Här kommer ytterligare kort med egengjorda stämplar:

Pippin:

Här har jag använt en av de stämplar jag gjort till grindstolparna. Själva grinden är en stämpel från Prima. Har sen stämplat dit lite blommor och blad och färgat grönt och blå himmel med torrchalks.NetteR:

Har stansat ez-mount genom min cuttlebug med en spökdie. Dien är inte tillräckligt djup för att stansa helt igenom men lämpligt för att sedan själv bara klippa ut efter spåret sas. Sedan använde jag stämpeln för att göra eget mönsterpapper.Har du gjort kort med egengjorda stämplar? Visa oss genom att ladda upp dina kort i din blogg eller i vårt galleri, kom sedan tillbaka hit och gör en kommentar med en länk till ditt alster så vi alla får njuta!

***Short version in English***
Today we bring you some more cards made with home made stamps. Hope you'll be inspired and wants to share your card with us!

Inga kommentarer: