KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 15 september 2009

Monteringsskräp

DT-medlem Pippin berättar om ett häftigt sätt att återvinna resterna från stämpelmonteringen:

Jag har gjort egna stämplar av överblivet gummi från stämpelkit (i detta fall Whiff of Joy som har så fint och tjockt gummi). Klippte ut små bitar, små rektanglar till tegelväggen och små diamantformade till den andra. Limmade sedan dessa på en kraftigare plast (typ från förpackningar) och sedan plasten på en kraftig kartong. Man kan ju även om man vill montera på EZ-foam, men det har inte jag gjort. Och de funkar ju hyfsat bra, som ni ser. Jag vill ju att det ska se lite "shabby chic" ut.Jag har gjort ett kort av en av mina hemgjorda stämplar. Jag har stämplat hela framsidan av en cardstock. Motivstämpeln är från October Stamps och jag har haft lite krackeleringslack uppepå och sedan sprayat med Glimmer Mist. Använde sedan lite spets, några pins, lite bredare organzaband och några blommor som dekorationer. Ville ha en vintagekänsla på kortet.Visst är det en härlig idé och det blir dessutom snyggt. Nästa gång du monterar stämplar - släng inte skräpet utan gör egna stämplar av dem!

***Short version in English***
Today we bring you a really smart idea - use the left overs from mounting your unmounted stamps and make yourself truly unique background stamps!

2 kommentarer:

Sindra sa...

Wow! Vilken bra idé! Jag har blivit tillsagt att inte slänga nånting...men dessa bitar har jag slängt då förstås, det borde jag inte ha gjort ;)
Tack för att du delar med dig av din idé! Jättefint kort blev det! :)

Tesa/Therese sa...

Snyggt!! Jag testade själv för ett tag sen. Mina stämplar blev så här
http://tesapysslar.blogg.se/2009/april/tips.html#comment
Kram