KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 20 september 2009

Påminnelse om månadens utmaning!

Så var det ännu en gång dags att påminna om månadens utmaning, sponsrad av Familjekontoret, en mångsidig webshop med allt man kan behöva för både skapande och hemma kontoret. Utmaningen är att skapa ett bry-sig-om-kort, ett kort man skickar till någon som behöver lite uppmuntran, någon som är sjuk eller kanske någon man inte hört av på länge.

Lite inspiration från designteamet:

Elisabet:

Här kommer mitt andra kort med material från Familjekontoret. Kortet är inte uppvikbart, utan man får vända på det så att det är en fram- och en baksida. På framsidan har jag använt dom underbart vackra pappersrosorna, märket är YouDot Ursus, samt läckra knappar och en hjärtformad halvpärla. Allt det samt det häftiga mönsterpapperet från Familjekontoret.På baksidan har jag använt textstämpeln, märke Tingtura, samt knappar och brads, som går i samma färgskala som dekosarna på framsidan.Ingelapling:

Nästa kort är tänkt att användas vid tex en förlovningsgratulation. Det blev så fint med guldhjärtanet nere i hörnet. Den kommer från YouDa. Här är det återigen papper från Ursus det ljusa pappret är rosorna lite upphöjda och de har jag färglagt tunt med akvarellpennor. Jag har använt en rosa cardstock som bas. Textstämpeln från Tingtura.DesignAnnique:

Jag gjorde ett kort att skicka till någon man inte hört av på länge, kanske för att återknyta kontakten. Det finns ju tyvärr en och annan vän som man inte har den kontakten med längre som man skulle vilja ha och då är det här kortet kanske starten till en förnyad vänskap.Har du hunnit göra något brysigomkort? Skynda att ladda upp det i vårt galleri så är du med i månadens utmaning och tävlar om en fin vinst från Familjekontoret! Kom ihåg att kortet ska vara skapat till den här utmaningen, du får bara delta med ett kort och kortet får inte delta i någon annan utmaning. Du får däremot gärna blogga kortet i din egen blogg och tala om att utmaningen pågår!

2 kommentarer:

Saga sa...

När är sista dagen för tävlingen?

Kif / CiF sa...

Sista dagen är den sista i månaden, dvs 30 september för just den här utmaningen. Mer om utmaningen kan du läsa här: http://kortifokus.blogspot.com/2009/09/dags-for-en-ny-manadsutmaning.html