KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 16 oktober 2009

Fler receptkort

DesignTeamet inspirerades av tanken på recept på kort och rusade till pysselborden. Först ut är Pingvinmamman:

Jag kör vidare på äppeltemat från Elisabets kort häromdagen. Lådan med äpplen i är tagen ur vanlig matreklam för Ica Maxi, därutöver har jag använt lite spillpapper och "stämplat" löv genom att använda en fluid chalk dyna rakt ner direkt på cardstocken. Jag har använt en rund tag som blev över från ett mini-albumskit och satte dit vanliga utstansade äpplen.Även Petra/Peu har gjort kort med recept, och med en härlig twist!

Hösten är sopptid i vår familj. Jag har gjort ett receptkort med en "Bulgarisk Linssoppa" som är en favorit hos alla som smakat den.
Kortet är gjort i form av ett sk shakerkort och motivet inuti shakerdelen är en stämpel från WoJ som jag färglagt med akvareller. Textstämpeln kommer från Prickiform. Övriga dekos är magic mesh, pearls, rhinestones, blommor, brads, biljett, cs swirl från Autumn Leaves och en liten stämpel från Stempelglede som jag stämplat runt ovalen. Brun chalk.Själva shakermaterialet är givetvis röda linser!Inuti kortet finns en tag med receptet.Närbild på tagen:Härligt, inte sant!

Nu vill vi se DITT kort med recept på också!

1 kommentar:

Myownhome sa...

Vilka fina härligt höstiga kort!