KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


lördag 17 oktober 2009

Påminnelse om månadens utmaning

Så var det dags att ännu en gång påminna om månadens utmaning, sponsrad av Scrapparazzi. Hos Scrapparazzi hittar du många olika bra-å-ha-saker för både kortmakare och scrappare, så passa på att kika in och shoppa loss.

Månadens utmaning är en skissutmaning:Och som inspiration har teamet skapat ett par kort:

Elisabet:

Jag har följt den fina och roliga skissen nästan exakt.
Papperet är från Maja design och den gulliga igelkotten är en stickers.
Lite halvpärlor och ett band samt en knapp från min "knapphink".Tootsie:

Tyckte det var en så härlig kontrast mellan blommans finstämda framtoning och textens framfusighet :-)
Har även av DesignAnnique blivit utmanad att skicka detta kort till någon och det känns som en riktigt svår utmaning jämfört med denna underbara skissutmaning :-)Hur blir ditt kort skapat efter skissen? Visa oss genom att du laddar upp kortet i galleriet och därmed deltar i vår tävling, med fint pris från vår sponsor Scrapparazzi. Kom ihåg - kortet du gör ska vara nyskapat till den här utmaningen och får inte delta i någon annan tävling. Du får självklart visa upp det i din blogg (samtidigt som du berättar om vår utmaning :-) ), the more the merrier. :-) Senast 31 oktober vid midnatt måste ditt kort laddas upp i galleriet för att du ska kunna delta i utmaningen.

Inga kommentarer: