KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 5 oktober 2009

Idag är det Internationella Barndagen!

Idag är det Internationella barndagen, något som vi firar med barnkort:

Pippin:

Här kommer ett barnkort jag gjort. Motivet är Billy från Pink Cat Studios, jag gör pojkkort alltför sällan. Den övre remsan är en självhäftande bård jag hittade i gömmorna och det blå pappret är från K&Company. Skar ut en stjärna med min Shapecutter som jag sen först embossade med guldpulver i kanterna och grattis. Sen har jag torrembossat hela stjärnan i Cuttlebug.Pingvinmamman:

Jag har spunnit på idén om att barn är en underbar gåva och också ett ansvar. Bakgrunden innehåller text ur barnkonventionen. Tackdelen samt detaljer i motivet är förstärkta med 3D-lack.Har du gjort något kort med anledning av Internationella Barndagen, eller på något annat sätt ett barnkort? Visa oss genom att ladda upp bilden i din blogg eller i vårt galleri och sedan lämna en kommentar med länken här.

Inga kommentarer: