KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 2 oktober 2009

Ny månad, ny månadsutmaning!

Så var det dags för en ny månadsutmaning, den här gången sponsrad av Scrapparazzi! Medan du klurar på månadens utmaning rekommenderar vi att du tar dig en tur till Scrapparazzis webshop och passar på att fylla förråden med allhanda bra-å-ha som vackra ban och blommor, saker till BIA (eller kanske till och med en BIA?), fina stämplar och mycket mycket mer.

Månadens utmaning är en skissutmaning, och den här skissen ska följas:Du får självfallet tolka skissen efter eget huvud men i bedömningen ingår att man kan se att skissen finns med i ditt alster, så skriv gärna några rader om hur du tänkte :-)

Designteamet har gripit sig an skissen:

NetteR:

Jag gjorde en rätt fri tolkning av skissen och det föll sig till att bli ett julkort. Tiden rusar ju fram så snart är julen här, lika bra att vara lite förberedd :-)Tootsie:
*Hihi* Fick ett knäppryck (stulet citat :-) )
Tyckte det var en så härlig kontrast mellan blommans finstämda framtoning och textens framfusighet :-) Har även av DesignAnnique blivit utmanad att skicka detta kort till någon och det känns som en riktigt svår utmaning jämfört med denna underbara skissutmaning :-)Kom ihåg - ditt kort ska vara skapat till den här tävlingen och får inte vara med och tävla någon annanstans. Du får bara delta med ett kort och det kortet ska laddas upp i vårt galleri senast vid midnatt 31/10-2009.

Inga kommentarer: