KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


lördag 3 oktober 2009

World CardMaking Day

Idag är det WCMD, World CardMaking Day, och det är dags att göra en massa fina kort! I vårt forum kommer det pågå flera spännande utmaningar att delta i, och naturligtvis har vi fina priser till alla utmaningarna!


WCMD är (förstås) en amerikansk uppfinning, och kommer från en National CardMaking Day som tidningen Paper Crafts höll 7 oktober 2006. Från början var det tänkt för tidningens läsare men eftersom det blev så positiv respons så blev det snabbt World CardMaking Day av det. WCMD hålls första lördagen i oktober och är till för alla som sysslar med kortmakeri. Och naturligtvis har WCMD en egen hemsida!

Och så lite inspiration från DesignTeamet:

DesignAnnique har gjort ett rosa grattiskort med muffins. Så här beskriver hon sitt kort:

Ibland är det bra att ha lite söta grattiskort i högen, och det här är ett sånt kort som kan funka till både liten och stor. Muffinsarna är färglagda med Tombow och jag tycker de passar så bra till det söta bandet.Även Pippin har gjort ett fint kort, så här skriver hon om det:

På kortet har jag blandat stämplar från olika tillverkare: Beeswax Rubber Stamps, Stampscapes och Crafty Individuals och byggt upp en scen. Sedan har jag färglagt med Tombows och duttat vatten och himmel med torrchalks.Visst är det inspirerande! Poppa nu in i forumet och var med i våra utmaningar!

Inga kommentarer: