KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 10 november 2009

Med tanke på andra

November är en månad med många skäl att höra av sig till nära och kära, om inte annat piggar det upp i mörkret med ett kort från någon man inte hört av på ett tag! Här kommer lite inspiration från DesignTeamet på kort att skicka bara-för-att!

Pippin:

Jag har gjort ett kort med Whiff of Joy-flicka som motiv. Jag använde ett fint mönstrat papper från Basic Grey som jag inte ville dölja för mycket så jag har inte dekorerat så mycket. Ett band i nederkanten och en blomma med text i mitten och en liten charm.Pixelit:

Mitt kort är ett ganska romantiskt kort med blommor från Prima och pärlfloss bakom. Papperet är från Marah Johnsons kollektion i Creative Imaginations regi. Självhäftande kaiserbling och bilden är en bild jag fått.

 


Sindra:
Här kommer mitt kort med tanke på andra. Stommen är brun cardstock och sen har jag även avänt enfärgat grönt papper och ett mönstrat papper. Nallestämpeln är från Stämpelboden. "Till en speciell Vän" är från kitet Popcorn the Bear, Christmas Collection och Vänskapsstämpeln på insidan av kortet är från Berta stamps. Nallen och texterna är embossade med clearpulver. Nallen är färglagd med distressfärg. Rosorna har fått på sig lite Crystal glitterlim. Nallen och texterna är fastsatta med 3D-kuddar för att få djup i kortet. Sedan har jag färglagt runt kanterna på pappren, lite på blommorna samt på det vita akvarellpappret som jag använt med VersaColor Pinecone och Bark.

 

 Insidan:

 


Ska du skicka ett kort till någon, bara för att? Visa oss genom att ladda upp ditt kort i din blogg eller i vårt galleri, kom sedan tillbaka hit och länka till ditt kort så vi också får se!

1 kommentar:

Linafina sa...

Uderbara kort!! Ja, man ska uppskatta sina fina vänner ska gensat in i lilla verkstan och göra något fint till bästisen
Kram linapyssel