KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 8 november 2009

Påminnelse om månadens utmaning

Du minns väl vår månadsutmaning? Den går ut på att skapa ett julkort, och sponsras av Scrapbruket som dels skänker en fin vinst till vinnaren av utmaningen och dels har sponsrat designteamet med härliga julpapper och läckra stämplar.

Liten inspiration:

Pixelit:

Här kommer en julig tag med material från Scrapbruket! Har knölat tagen och embossat textstämpeln som är ifrån Fairy Doodle Christmas samt stämplat med två olika sorters distressdynor och sprutat vatten så de fördelat sig ovanpå. Brunt bling, snöstjärna utstansat från Cuttlebugen och band till det med lite pärlfloss.

 

Nita:

Jag gjorde ett joyfold-kort av materialet från Scrapbruket den här gången och använde istället för mönstrat papper det fina vinröda dot bazzill pappret. Stansade ut en cirkel från granpappret som var i sponsorpaketet och satte på distanskuddar och gjorde som stängning till kortet. Satte den stämplade texten på motivmatta på framsidan av kortet och så var det klart. Ibland behövs det lite mer enkla och stilrena kort.Jag gjorde ännu ett kort med mestadels cardstock, det är i storleken 9x7cm och här klippte jag till en bit av det jättefina vinröda dot bazzill pappret och stansade ut en stor cirkel i samma papper och satte på distanskuddar, stansade ut en scalloped grancirkel och limmade på den större cirkeln. Stämplade en del av textbården "Merry Christmas" undertill på kortet. Klart;-)

Pippin:

Här ett julkort med motiv av Penny Black, julpapper av okänt ursprung med lite bling på. Texten är Qk Khaki utstansad med Cuttlebug som jag sedan haft glaze på.
Har du kommit igång med julkorten än? Du deltar i vår månadsutmaning genom att ladda upp ditt kort i vårt galleri senast vid midnatt 30/11-2009. Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!

3 kommentarer:

Anonym sa...

kan bara se en bild utav tre?..eller är det inte några fler bilder än den på apan?.. / Emmie

Kif / CiF sa...

Det ska finnas bilder på totalt 4 kort (eller en tag och tre kort om man ska vara petig :)). Kan du fortfarande inte se dem? Någon mer som har problem?

Anonym sa...

nej jag kan inte se dem...hmm, knepigt!? / emmie