KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


torsdag 10 december 2009

KOD 10 december

Idag bjuder vi på ytterligare en härlig utmaning, den här gången är det en annan av våra nya DT-medlemmar, Sindra, som utmanar er att göra ett criss-cross-kort i storlek 10 x 10 cm.

Om du inte vet hur du ska göra ett criss-cross-kort så har en av våra tidigare DT-medlemmar, Babbalalla, gjort en jättebra instruktion, den finner du HÄR. Sindra har gjort en lite annan variant på criss-cross, och vilken modell som helst funkar bra så länge det är criss-cross!

Framsidan:Insidan:
Regler för Kort i Fokus' adventskalender-KOD:
Delta i så många veckoutmaningar som du kan under en vecka - måndag till söndag. Den som deltagit i alla eller flest dagsutmaningar under en vecka vinner ett litet pris sponsrat av någon av våra huvudsponsorer - Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Delta i så många utmaningar som du kan under 24 dagar. Den som deltagit i alla eller flest utmaningar under dessa 24 dagar som kalendern pågår vinner ett större pris sponsrat av både Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Skulle det vara så att flera har gjort lika många utmaningar (gäller både veckovis som under 24-dagarsperioden) kommer vinnaren att lottas fram mellan dessa deltagare.
Korten ska laddas upp i Kort i Fokus galleri i mappen för resp dag. För att vara med i tävlingen om vinsterna måste korten finnas i rätt mapp senast vid midnatt på söndagen i varje vecka resp vid midnatt 24 december 2009.

Inga kommentarer: