KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 11 december 2009

KOD 11 december

Redan 11:e dagen på vår KOD, tiden går allt för fort men vi hoppas verkligen ni har tid att göra kort ändå! Idag ska ni få en lite klurig utmaning, det är Petra/Peu som står för den.

Petra skriver: Jag utmanar er med en bingobricka 3 i rad! Du måste använda 3 av sakerna (men du får använda fler). Lodrätt, vågrätt eller diagonalt. 


På mitt inspirationskort har jag valt en diagonal rad; mönstrat papper, öljetter och pärlor. Motivstämpeln är från Penny Black, målad med distresser. God Jul stämpeln kommer från Inkido.

Regler för Kort i Fokus' adventskalender-KOD:
Delta i så många veckoutmaningar som du kan under en vecka - måndag till söndag. Den som deltagit i alla eller flest dagsutmaningar under en vecka vinner ett litet pris sponsrat av någon av våra huvudsponsorer - Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Delta i så många utmaningar som du kan under 24 dagar. Den som deltagit i alla eller flest utmaningar under dessa 24 dagar som kalendern pågår vinner ett större pris sponsrat av både Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Skulle det vara så att flera har gjort lika många utmaningar (gäller både veckovis som under 24-dagarsperioden) kommer vinnaren att lottas fram mellan dessa deltagare.
Korten ska laddas upp i Kort i Fokus galleri i mappen för resp dag. För att vara med i tävlingen om vinsterna måste korten finnas i rätt mapp senast vid midnatt på söndagen i varje vecka resp vid midnatt 24 december 2009.

Inga kommentarer: