KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


torsdag 24 december 2009

KOD 24 december

Först av allt:

GOD JUL på er allihopa!

Hoppas ni får en riktigt underbar julafton med massor av härliga julklappar. I väntan på tomten vill vi dock komma med en sista utmaning i vår KOD, och idag är det Tootsie som står för utmaningen:

Idag är det julafton och därmed sista KoD:en, hoppas ni alla tyckt om vår julkalender :D
Som sista utmaning så vill jag att ni ska göra ett kort (behöver ej vara julkort :D) med en egenhändigt gjord blomma. På mitt kort har jag gjort en julblomma med hjälp av röda och grön Prima-blad i sammet. Och med det kortet vill jag säga er alla från oss alla...Regler för Kort i Fokus' adventskalender-KOD:
Delta i så många veckoutmaningar som du kan under en vecka - måndag till söndag. Den som deltagit i alla eller flest dagsutmaningar under en vecka vinner ett litet pris sponsrat av någon av våra huvudsponsorer - Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Delta i så många utmaningar som du kan under 24 dagar. Den som deltagit i alla eller flest utmaningar under dessa 24 dagar som kalendern pågår vinner ett större pris sponsrat av både Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Skulle det vara så att flera har gjort lika många utmaningar (gäller både veckovis som under 24-dagarsperioden) kommer vinnaren att lottas fram mellan dessa deltagare.
Korten ska laddas upp i Kort i Fokus galleri i mappen för resp dag. För att vara med i tävlingen om vinsterna måste korten finnas i rätt mapp senast vid midnatt på söndagen i varje vecka resp vid midnatt 24 december 2009 (dvs i natt!).

Inga kommentarer: