KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


torsdag 24 december 2009

Sista chansen idag!

Idag är verkligen sista chansen att delta i vår KOD för i år, senast vid midnatt i natt ska alla kort vara på plats och sen kommer det räknas poäng för glatta livet. Kanske har du lite tid mellan Kalle och middagen, eller mellan varven på julbordet? Eller det kanske blir en stund över när klapparna är öppnade och barnen stupat omkull av utmattning - det har sina poänger att få sitta och pyssla en stund i lugn och ro när julaftonshetsen äntligen är över.. Kanske har du till och med fått något roligt pysselmaterial i paketen? Passa då på att göra några kort till våra utmaningar den här veckan, det står ju trots allt TVÅ pris på spel - ett för veckan och ett för hela KODen!

Vi ser fram mot att få se dina kort!

Regler för Kort i Fokus' adventskalender-KOD:
Delta i så många veckoutmaningar som du kan under en vecka - måndag till söndag. Den som deltagit i alla eller flest dagsutmaningar under en vecka vinner ett litet pris sponsrat av någon av våra huvudsponsorer - Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Delta i så många utmaningar som du kan under 24 dagar. Den som deltagit i alla eller flest utmaningar under dessa 24 dagar som kalendern pågår vinner ett större pris sponsrat av både Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Skulle det vara så att flera har gjort lika många utmaningar (gäller både veckovis som under 24-dagarsperioden) kommer vinnaren att lottas fram mellan dessa deltagare.
Korten ska laddas upp i Kort i Fokus galleri i mappen för resp dag. För att vara med i tävlingen om vinsterna måste korten finnas i rätt mapp senast vid midnatt på söndagen i varje vecka resp vid midnatt 24 december 2009.

2 kommentarer:

Tussilago sa...

När kommer resultatet på sista veckans KOD och hela perioden?

Kif / CiF sa...

Det kommer inom kort!