KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 27 december 2009

Nyårskort

Nu är julen över och ibland får man julkort av någon man inte skickat till... då går det skicka rena nyårskort! DesignTeamet har skapat några nyårskort som inspiration:

Pingvinmamman:
Ett rent nyårskort ska andas fest, glitter, glamour och fyrverkeri. Jag har använt en mörklila cardstock som bas och ett härligt blingat, mönstrat papper från Once Upon a Time-serien (DCWV) Jag delade av en fyrkantig , knappt kvadratisk bit av pappret så att sjöjungfrun hamnade i en egen bit. Sjöjungfrun ser ut att kunna dansa och blev därför motiv istället för en stämpel. Jag har kompletterat ramen på pappret med chalk (Cocoa) på skrapade kanter för att få ram runt om. Den vita blomman har fått silverkanter med hjälp av 3D-liner och två transparenta pärlor i form av löv sitter ihop med stjälken. Minirosetterna har jag knutit själv, det är lite pilligt men absolut värt besväret. Vanliga stickersbokstäver passar bra då det är svårt att stämpla så ljust på så mörka papper.Nita:
Ibland behöver man ett snabbt kort till nyår som man kan skicka ifall man får julkort från nån som man missat att skicka julkort till. Här har jag gjort ett enkelt nyårskort med massa bling med hjälp av stickles frosted lace både på årtalet, runt notpappret och på rosorna. Stansade ut en pappersbit ur ett notpapper från OctoberAfternoon som bakgrund till årtalet.

 

Har du gjort något nyårskort, eller tänker du göra ett? Visa oss genom att ladda upp ditt kort i din blogg eller i vårt galleri, kom sedan tillbaka hit och länka till ditt kort så vi också får se!

Inga kommentarer: