KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 8 december 2009

Påminnelse om månadens utmaning!

Den här månaden är verkligen händelserik här på Kort i Fokus! Utöver de dagliga utmaningarna har vi även månadsutmaningen, den här månaden sponsrad av Apidae/Sykompaniet. Läs mer om utmaningen HÄR!

Temat är som sagt Glittra på, och vi har fått några frågor om vad det innbär. Det är inte svårt alls, det betyder bara att det ska finnas med NÅGOT som på något sätt glittrar och glimmar på ditt alster, det kan vara glitter, bling, glittriga band eller vad som helst. Och glittra på, det är just vad designteamet har gjort på sina inspirationsalster:

Pippin:
Jag har gjort ett julkort med mycket bling. Motivet är från Whiff of Joy, hon har fått en paperpiecad klänning i blingkartong och stickles på underklänning och vingar. Jag har använt ett mönstrat julpapper med okänt ursprung och fint glittrigt rött band från Apidae/Sykompaniet. De fina blingstenarna och hjärtana kommer också från Apidae/Sykompaniet.Tootsie:
Här kommer ett nytt kort från mig :-)
Band, bradsen i blommorna och blingen nere i det vänstra hörnet kommer från  Apidae/Sykompaniet.
Petra/Peu:
Så här ser mitt kort ut till månadsutmaningen. Glittrande blommor, hjärtan och silverband. Rosorna i mitten av retroblommorna, julklockorna och spetsen kommer från Apidae/Sykompaniet. Papper från Inkido.OBS! Ditt kort behöver INTE vara ett julkort, men eftersom glitter och julkort passar bra ihop och det är säsong för julkort just nu så blir det lätt julkort bland inspirationsalstren :)

Du deltar i vår månadsutmaning genom att ladda upp ditt kort i vårt galleri senast vid midnatt 31/12-2009 (men de flesta har nog annat för sig just då :-)). Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!

2 kommentarer:

Ica sa...

Man behöver inte ha produkter från sykompaniet för att vara med ???

Kif / CiF sa...

Nej, i den mån vi har produktkrav (vilket är ytterst sällan!) så handlar det om en viss grej som ska vara med, inte något från ett visst företag.

Våra sponsorer ställer upp och sponsrar oss med material vilket vi är oerhört tacksamma för, och vi gör vårt bästa för att visa upp deras produkter. Hela designteamet gör vad de kan för att använda produkter från vår sponsor, men det är för att visa upp sakerna så man vet vad sponsorn har för saker, och det är inte ett krav för tävlingen. Så det är fritt fram med saker från vilket företag som helst, bara det glittrar på något sätt till den här tävlingen!