KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


torsdag 31 december 2009

Sista chansen på månadens utmaning!

Idag är sista chansen att vara med i december månads utmaning, med chans att vinna ett fint pris från Apidae/Sykompaniet. Passa också på att kika in hos Apidae/Sykompaniet, de har visserligen julstängt just nu men webshoppen är öppen och det laddas för den stora januarirean. Utöver det packas det upp nya spännande varor, det har vi fått veta från initierat håll! 


Först ut med inspirationskort är Tootsie, med ett kort gjort av sponsormaterial från Apidae/Sykompaniet:
Nästa kort har Pippin gjort:
Gjorde ett grattiskort med en söt hundvalp. Tänkte att det kunde passa både till pojkar och flickor. Pappret kommer från Basic Grey. Fina sammetsbrads och band kommer från Apidae/Sykompaniet.

 

Elisabet:
Jag har gjort ett kort till min mamma som hon fick som en liten uppmuntran när hon var sjukskriven.
Både den härliga fjärilen med noterna och texten är stämplar. Jag har haft på rejält med glittersticklers , bling och en brads som jag också haft glitter på. De vita pärlorna är halvpärlor som sitter på ett band - köpta så, alltså. Det finns flera liknande varianter hos Apidae/Sykompaniet.  Det ljusgröna mönsterpapperet är en favorit och kommer från Melissa frances. Det finns dessutom en symbol längst ned på papperet att dom stödjer bröstcancerfonden.

 

Sist men inte minst får vi ett härligt inspirationskort från Erica:Jag har gjort ett glittrigt vinter kort, jag har använt mig av papper från Heidi Grace. Jag var sparsam med dekorationen då jag tycker det glittriga pappret är så fint.


Nu har du några timmar på dig att vara med i vår månadsutmaning. Du deltar genom att ladda upp ditt kort i vårt galleri senast vid midnatt idag, 31/12-2009. Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!

Inga kommentarer: