KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 1 december 2009

Välkommen till Kort i Fokus' adventskalender-KOD dag 1!

Hjärtligt välkommen önskar vi dig, kära läsare, till Kort i Fokus variant på julkalender, en omgång Kort Om Dagen! Själva utmaningen går ut på att skapa kort till de olika utmaningarna som presenteras varje dag och den som deltagit i flest utmaningar kammar hem det stora priset, sponsrat av Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria. Eftersom det är en julkalender kommer det presenteras en utmaning på morgonen varje dag mellan 1 och 24 december, och vi hoppas ni ska finna det inspirerande!

Här kommer så utmaning 1:

Totsie utmanar till att göra ett julkort på temat Vinter!

Tootsie skriver: För mig är det färgerna vitt, blått och silver som gäller när jag tänker på vintern och det är färger som jag verkligen gillar att använda på kort. Gör det dock mest till just julkort :-)


 


Regler för Kort i Fokus' adventskalender-KOD:
Delta i så många veckoutmaningar som du kan under en vecka - måndag till söndag. Den som deltagit i alla eller flest dagsutmaningar under en vecka vinner ett litet pris sponsrat av någon av våra huvudsponsorer - Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Delta i så många utmaningar som du kan under 24 dagar. Den som deltagit i alla eller flest utmaningar under dessa 24 dagar som kalendern pågår vinner ett större pris sponsrat av både Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria.
Skulle det vara så att flera har gjort lika många utmaningar (gäller både veckovis som under 24-dagarsperioden) kommer vinnaren att lottas fram mellan dessa deltagare.
Korten ska laddas upp i Kort i Fokus galleri i mappen för resp dag. För att vara med i tävlingen om vinsterna måste korten finnas i rätt mapp senast vid midnatt på söndagen i varje vecka resp vid midnatt 24 december 2009.

Inga kommentarer: