KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


lördag 16 januari 2010

Månadens utmaning...

...pågår för fullt! Temat är RÖTT, VITT och GULD - en otroligt läcker kombination. utmaningen sponsras av Cards of Maria, en av våra huvudsponsorer och tillika en webbutik fylld med blommor, bling och mycket annat bra-å-ha!

Lite inspiration på vägen:

Elisabets kort:
Rött, vitt och guld var en lite knepig utmaning för mej. Jag är inte så van vid den kombinationen, men det är spännande och roligt att utmana sej själv, och så här blev resultatet. Blomman kommer från en dörrkrans. I mitten har jag satt en brads och haft på lite guldglitter.
Den röda cardstocken har jag stansat ut med spellbinders och kanten är utstansad med kantstans. Det mönstrade papperet är från Basic grey, och sen har jag satt dit ett band och duttat på tre prickar med guldglitterstickles. Sindras kort:
Stommen är vitt akvarellpapper. Sedan har jag använt röd cardstock, vita halvpärlor, brads, blommor och guldband samt en liten kakservett. Det rutade pappret har jag gjort av vitt akvarellpapper som jag vikt i rutor och sedan chalkad med guld. Stämpeln är värmeembossad med guldembossingpulver.

 Du deltar i vår månadsutmaning genom att ladda upp ditt kort i vårt galleri senast vid midnatt 31/1-2010. Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!

Inga kommentarer: