KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 8 januari 2010

Påminnelse om månadens utmaning

Månadens utmaning rullar på och vi väntar spänt på att få se alla bidrag i RÖTT, VITT och GULD! Månadens utmaning sponsras av Cards of Maria.

Som vanligt har vi några härliga kort från DesignTeamet att inspireras av!

Pingvinmamman:
Rött och guld är en toppenkombination. Här har den fått sällskap av vitt. Det vita pappret har stämplats med en knappstämpel så naturligt nog har jag dekorerat med en knapp. Jag drog pärlflossen" baklänges" genom knappen så ändarna kom ut under knappen i en enklare kaskad. Och sen har vi ett kort från vårt nyaste tillskott i DesignTeamet, Carina:Varmt välkommen önskar vi Carina!


Du deltar i vår månadsutmaning genom att ladda upp ditt kort i vårt galleri senast vid midnatt 31/1-1010. Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!

1 kommentar:

Camilla ~ www.elmida.se sa...

Fina kort!

Nu har jag laddat upp kort till månadsutmaningen, hoppas jag gjort rätt....