KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 24 januari 2010

Påminnelse om månadens utmaning

Så var det ännu en gång dags att påminna om vår månadsutmaning den här månaden, sponsrad av Cards of Maria, en av våra huvudsponsorer och tillika en webbutik fylld med blommor, bling och mycket annat bra-å-ha! Temat är RÖTT, VITT och GULD - en otroligt läcker kombination Du behöver inte göra någon speciell sort kort - det går lika bra med ett bröllopskort som ett grattiskort eller kanske ett bara-för-att-kort, eller varför inte börja på julkorten redan nu så har du ett lager nästa gång det är jul!

Designteamet har skapat några kort att inspireras av:

Pixelit:

Jag valde att göra ett enkelt och stilrent kort, vilket i sig är svårt för mig. Papper från Graphic 45 och både det och blomma hittar du hos Cards of Maria. Jag hade även pearlmaker runt hela kortet, tycker det ger en fin inramning.Sindra:

Ett grattiskort i rött, vitt och guld. Stämpel är värmeembossad med guldpulver. Sedan är det lager-på-lager med papper i rött, vitt och guld som monterats med 3D-kuddar.

 

DesignAnnique:
Jag använde ett papper som egentligen är ett julpapper - men det blir väldigt läckert även på ett grattiskort! Det finns en guldig ton i det röda som passade väldigt bra in på månadens tema, och jag förstärkte det genom att embossa motivet och texten i guld.Även kanterna på "mattan" runt motivet fick en släng av guldet, för att markera dem. 

 


Hur går det med ditt kort i rött, vitt och guld? Du deltar i vår månadsutmaning genom att ladda upp ditt kort i vårt galleri senast vid midnatt 31/1. Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!

Inga kommentarer: