KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 4 april 2010

Blommor

DT-medlem Pippin:
Nu börjar man verkligen känna att det är vår! Solen värmer, vårblommorna börjar dyka upp i rabatter och naturen. Denna underbara tid på året är äntligen här, efter den långa, och i år snörika vintern. Vi är nog alla trötta på snö och kalla vindar och längtar efter värme och sol.
Jag har gjort ett vårkort med blommor. Som motiv har jag en söt Magnolia-flicka som jag maskat i ett fönster från Prima. Runt henne har jag stämplat små blommor och blad. Jag har monterat henne på ett fint papper från SEI och dekorerat med en grön väv och några blommor i rosa och grönt och sen en hel del pärlor. Rosa och grönt är verkligen vårens färger för mig.


Pingvinmamman:
Jag älskar blommor i alla dess former. Jag är också galen i Primas grejjer. Här har jag använt två stora blommor från dem, dessutom håller den lilla nyckelpigetjejen en blomma i handen. Bakgrunden är ett tapetprov som följde med en tidning en gång och molnet stansat med QK, prayat med egengjord glimmermist med basen tea-dye. För att lyfta fram motivet har jag placerat det på 3D-kuddar.


Nita:
Jag stansade ut scallop cirklar i 3 olika storlekar och satte ihop med gluedots och satte en miniros i mitten. Jag satte även blingborder på vardera sida med blommor på. Blommigt värre, men det är härligt nu när våren äntligen är på G.

Inga kommentarer: