KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 2 maj 2010

Ny härlig månadsutmaning!

Så var det dags att lansera månadens utmaning, den här gången sponsrad av Creativica som passar på att fylla 1 år den här månaden! Temat blir förstås födelsedagskort, och till det hör en underbar skiss:
Medan du funderar på ditt födelsedagskort kan vi verkligen rekommendera ett besök hos Creativica, där du i webshopen hittar såväl scrapbookinggrejor som konstnärsmaterial. 

Creativica sponsrade DesignTeamet hos Kort i Fokus med härliga materialpaket, här kommer kort med detta material:
Pippin:
Jag har fått ett härligt färgsprakande sponsorpaket från Creativica för födelsedagskort. Här är mitt första: Jag har använt de fina pappren jag fick i paketet och använt en stämpel som motiv, som också finns att köpa hos Creativica. Har sen dekorerat med brads, knappar, band, fibers, blommor och söta filtfjärilar, allt från Creativica.  Tootsie:
Här kommer mitt kort. Följde inte skissen slaviskt denna gången utan inspirerades av delar av skissen.


Även Sindra inspirerades av skissen och gjorde det här kortet:
Här kommer mitt kort för månadens utmaning från Creativica. Ett grattiskort i rosa. Jag följde skissen ganska exakt. Ändrade lite i detaljerna bara. Lager på lager tänkte jag och 3D-kuddar för lite mer lyft. Paketjejen kommer från Sarah Kay och cirkeln från Inkido. Halvpärlorna gjorde jag med pastellpink Pearl Paker. Punchinella mini för att glittra till det lite.Du deltar i vår månadsutmaning genom att maila ditt kort till kortifokus@live.se. Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!

1 kommentar:

Kada sa...

Vilka härliga kort!!! Pippin; jag lånar ditt kort till hemsidan den här veckan - detta är JAG och det jag vill stå för; färgsprakande skaparglädje!

Hejja tjejer; ni gör underbara kort allihop! Många kramar från en STOLT månadssponsor, Creativica!
/Kada