KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 31 maj 2010

Sista chansen på månadens utmaning!

Så var det dags att för sista gången den här månaden påminna om månadens utmaning, sponsrad av Creativica! Creativicahar den här månaden firat sin ettårsdag och vi på Kort i Fokus vill passa på ropa GRATTIS och önskar Creativica lycka till i framtiden!

 Pingvinmamman:
Här kommer mitt sista kort med underbara Karen Foster-papper. Jag har utgått ganska nära från skissen med några små förändringar. Istället för stämpelmotiv har jag använt en läcker filtfjäril. Allt material kommer från Creativica


Petra/Peu:
Mitt inspirationskort efter den trevliga skissen. Stämpelmotivet är en "Tina Wenche" clearstamp som finns att köpa hos månadens sponsor Creativica. Jag har färglagt med promarkers och MCP-tekniken.

  
Du deltar i vår månadsutmaning genom att maila ditt kort till kortifokus@live.se vid midnatt i natt! Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!


Inga kommentarer: