KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 8 juni 2010

Påminnelse om månadens utmaning!

Så var det dags att ännu en gång påminna om månadens utmaning, sponsrad av Pysseltagen! Månadens utmaning är att skapa ett kort i vintage-stil, och medan du funderar på ditt kort kan vi rekommendera en tur till Pysseltagens webshop för att kika på alla härliga nyheter som har kommit eller är på väg in. 

Och nu, lite inspiration:

Petra/Peu:
Inte ofta jag scrappar i vintagestil. Det här kortet är så jag tolkar vintage, lite ruffigt med rivna kanter och naturnära färger. Jag gillade verkligen den stora vita blomman som jag chalkade lite i kanterna. Första gången jag använder pins men de matchade bandet så bra så jag var ju tvungen att testa. Allt material kommer från vår sponsor Pysseltagen . Stämpeln är från ett clearstampset som även det finns att köpa hos Pysseltagen.DesignAnnique:
Jag gjorde ett lite romantiskt kort med den stora vackra rosen. De läckra nålarna fäste jag i en rosett knuten av det fina organza-bandet.


Pippin:
Jag har gjort ett stafflikort med stämplar från Crafty secrets och fina papper från 7 Gypsies, finns att köpa hos Pysseltagen, månadens sponsor.


Du deltar i vår månadsutmaning genom att maila ditt kort till kortifokus@live.se senast vid midnatt 30/6. Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!

Inga kommentarer: