KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 6 juni 2010

Studenter!

Idag tänkte vi visa några otroligt vackra studentkort som vår DT-medlem Petra har gjort:

Ett studentkort till en tjej i lila o lite rosa färger. Stämpeln från Magnolia och färglagd med distresser och monterad med 3-dkuddar. Textstämpeln från Minelle.


Insidan med sedelficka och studentsången utskriven på datorn.Ett studentkort till en kille i traditionellt gult och blått. Stämpeln är en Hängel färglagd med distresser. Textstämpel från Minelle. Namnet utstansat med QK alfabet Metro. Tags uttagna med Cuttlebugs dies (att skriva datum på). Övrigt Blommor och dessutom dew drops från Apidae.


Insida med sedelficka och studentsången utskriven på datorn.


Detaljbild på små söta minihydrangeas från Prima.
Till det här studentkortet har jag använt en Hängelstämpel som jag färglagt med distresser. Textstämpeln är från Pysselmyran och namnet på studenten har jag stansat ut med cuttlebugs alfabet Olivia. Övrigt drops och blommor.

Insidan.Sedelficka och studensången utskriven på datorn. Mössa från Prickiform.Textstämpel från Minelle.


Här kommer en kille till. Samma stämpel som tidigare nämligen Hänglar, färglagd med distresser. Papper från Maja Design och namnet utstansat med cuttlebugs alfabet Olivia. Texten på tagsen utskriven på datorn och textstämplarna i Spellbinderrutan kommer från Pysselmyran (vänster) och Minelle (höger).


Insida med studentsången skriven på datorn. Mössan från Prickiform.
Hur går det med dina studentkort? Är du färdig eller det finns studenter kvar att göra kort till?

Inga kommentarer: