KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 22 september 2009

Mer inspiration med återvunnet från kläder

Visst är det kul att leta detaljer på kläder eller på etiketterna som sitter på? DesignTeamet har letat runt och åstadkommit lite mer inspiration:

Petra/Peu:

Jag har gjort ett kort med en tag från ett klädesplagg. Målade på crackle paint i ett tjockt lager och därefter tog jag lite outspädd distressfärg fired brick och duttade försiktigt med en svamp. Blomman är också självgjord och glimmermistad.Närbild på blomman:Även Pingvinmamman har gjort ett härligt kort:

Har återvänt sånt där blått nättyg som finns i byxor och jackor mm och använt som mesh. Rensade u gamla urvuxna kläder och hittade denna uddastrumpa som fick bli centerpiece. Knöt en en knut mitt på en bit nättyg och häftade igenom knut, strumpa och nätbakgrund. Quillade ett hjärta av spillremsor och satte dit några utstansade händer i ljusblått. "bandet" Bakom texten är den del av nättyget där sömmen satt.Har du använt något från dina kläder eller etiketterna som satt på dem? Visa oss genom att ladda upp dina kort i din blogg eller i vårt galleri, kom sedan tillbaka hit och gör en kommentar med en länk till ditt alster så vi alla får se!

Inga kommentarer: