KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 24 mars 2010

Månadens utmaning!

Så var det dags för ännu en påminnelse om månadens utmaning, sponsrad av Scrapgalen. Medan du funderar på vår utmaning den här månaden kommer här lite mer inspiration:


DesignAnnique:
Jag valde att arbeta med det härligt knallrosa pappret med hjärtan till det här kortet. Från ett av de andra papprena från Nikki Sivilstog jag en hjärtebård som passade bra till. Ett riktigt hjärtligt kort!


Jag klippte ut ett av hjärtana och monterade det med distanskuddar.


Den lilla nyckelcharmen kikar fram under de fantastiska rosorna.


Jag flätade ihop tre rosenknoppar till en dekoration.


Vid de tre små rosorna satte jag en ljuvlig dekorationsnål med blomsterhuvud.


Petra/Peu:
Mitt sista och tredje kort jag gjort med DT-materialet från Scrapgalen blev ett romantiskt kort med de vackra handgjorda pappersrosorna med tyll i matchande färger. Jag tyckte rosorna var lite i största laget för upplägget jag tänkt mej så jag plockade isär dem och tog bort rosenknoppen och bredde ut blommorna lite och dekorerade mitten av blomman med drops istället. Allt material kommer från Scrapgalen utom stämpeln.


Närbild på de isärplockade rosorna:


NetteR:Du deltar i vår månadsutmaning genom att maila ditt kort till kortifokus@live.se. Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!

Inga kommentarer: