KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 2 januari 2008

Helena / Pixelit

Här kommer ännu en presentation. Nu har turen kommit till Helena/Pixelit.
***
Here´s another presentation. The turn has come to Helena/Pixelit.
----------
Helena/Pixelit

Heter Helena,men kallas för pixelit på nätet. Det kom till då jag skulle välja adress till min hemsida och mest sysslade med att rita pixelgrafik.Lade till -it efter pixel,då jag tyckte det lät roligt. Sen har det liksom hängt med. Jag har pysslat i olika former i många år,men inget har varit lika som kortmakeri och papperspyssel. Är verkligen jättekär i att pyssla med papper,älskar form,struktur mm Är man konstig då? Jag fick upp ögonen för kortmakeri och scrap under senare halvan av 2006. Jag designar åt Skapa hobby och åt Cards of Maria.

Jag bor i ett gammalt nyrustat hus (byggt 1929) med världens bästa man och 2 ljuvliga barn på fyra och sex år snart. Jag är 32 år gammal,men ibland har det hänt att jag får fundera hur gammal jag är då jag inte känner mig som 32. Jag jobbar halvtid som teamcoach och halvtid med utbildningar och kvalitetsarbete.

Jag är aktiv på pyssel.net nästan uteslutande. Andra saker jag älskar förutom pyssel och familjen är simning(som dock utövas enbart i tanken just nu), filmer(gammal skräckfilmsfantast,men nu utökat repertoaren till allt!),musik samt läsa böcker.
***

My name is Helena, but I call myself Pixeli on the internet.
Why? Well, I was about to choose an adress for my website and I worked a lot with drawing pixelgraphics. So I added a -it after pixel, because I thought it was a fun touch.
And after that it just tagged along.
I have done pottering in different form in many years, but nothing like cardmaking and scrapbooking. I´m in love with paper, forma,strukture etc. Am I weard? *lol*
I discovered cardmaking and scrapbooking during second half of 2006.
I design for Skapa Hobby and Cards of Maria.

I live in an old but reasently renovatedhouse from 1929 with the worlds best husband and 2 lovely children, 4 & 6.
I am 32 years old, not that I feel like 32 *lol*
I work halftime as teamcoach and halftime with education and qualityworking.

Mostly I am active at the swedish forum pyssel.net.
Oyher things I like to do besides cardmaking and family is swimming, movies, music and reading books.

Inga kommentarer: