KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 7 januari 2008

Nyheter för 2008 / News for 2008

Lite nyheter inför 2008:

Först ut kan jag informera dig om att vi i teamet beslutat oss för att skära ner på vår engelska översättning. Från och med nu kommer vi bara att översätta själva utmaningarna så att våra utländska läsare ändå kan följa utmaningarna. Vissa nyheter kommer också att översättas, men bara om det är absolut nödvändigt. Annars blir vi helt svenskspråkiga.

Sedan är jag glad att kunna informera dig om att Kort i Fokus har skaffat sig en egen hemsida där vi har all information (hoppas jag i alla fall *ler*) samlad. T.ex. om hur man deltar i våra utmaningar eller vilka som är med i teamet.

Sist men absolut inte minst är jag mycket glad över att kunna meddela dig om att vi har skaffat oss ett galleri!!! Där kan du från och med nu ladda upp dina utmaningsalster allt eftersom du blir klar med dem.Läs mer om oss, våra utmaningar och galleriet på hemsidan.

***
Read this information in english here.

5 kommentarer:

Annika sa...

Sidan har blivit kanonsnygg. Ren och stilig. Det känns mycket lättare att hitta nu när det engelska är i en annan färg. Och hemsidan är supersnygg den med. Jag tyckte om att ni la upp skisser från 2007. Jättebra att ha som inspiration.

Bra jobbat tycker jag.
Annika Ljung

Dilorf sa...

Nytt försök.. :)

Jag gillar bloggen. Det är lätt att hitta aktuella utmaningar i högerspalten och jag gillar att ni gjort hemsidan som ett kompliment. Det är så lätt att hitta det man söker..

Jag hoppas kunna hänga med i bloggen lite mer nu när jag vågar visa upp mina kort.. :D

Anonym sa...

Mycket snyggt och överskådligt blev det. Och kul med ett galleri där alla kan ladda upp sina utmaningsbidrag. :)

Nilla sa...

Det blev en roligare sida.....lättare ....bra jobbat!!!!

Biggan sa...

Hej! Har länge tänkt delta i era utmaningar men har tyckt det varit lite rörigt...men nu är strukturen mycket bättre och det blir lätt att hitta utmaningarna!

Birgit/Biggan