KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 16 januari 2008

Skiss v.3

Lite försenat kommer här veckans skiss och det är Annica/DesignAnnique som har ritat skissen.

Ditt/dina bidrag laddar du upp i vårt galleri. Läs mer om hur du deltar i våra utmaningar inne på vår hemsida.
***
Todays sketch is drawn by Annica/DesignAnnique. Your uppload your card/cards in our gallery when your done. Read more about how to join our challenges at our webpage.




Här kommer teamets alster:

1. DesignAnnique

Kortet är gjort till en utmaning i min pysselgrupp, vi fick ett kuvert med 2 cardstockbitar, 2 mönstrade pappersbitar och 5 (fem!) dekorationer. Inte fem SORTERS dekorationer, utan endast 5 STYCKEN... Dessutom fanns ett uppstämplat motiv. Av detta skulle man sen göra ett kort... JÄTTEKUL! Men svårt... Mina dekorationer funkade inte riktigt i färg till just det kort jag gjorde, så jag målade om både brads och knappar med mina ProMarkerpennor, samma som jag målat motivet med. En snabb lösning på ett ganska litet problem. :-)



2. Benita/Nita

Jag började med att färglägga stämpelmotivet och efteråt hittade jag de perfekta pappren till det. Jag inkade papprena med fluid chalk/cateye och till sist satte jag dit knappar i färger som matchade både papper och stämpelmotiv.





3. Anna Maria/Rimna

Jag gillade verkligen den här skissen, jag har gjort ett födelsedagskort till ett av mina dagbarn. Jag tycker den söta drakstämpeln passade perfekt för fantasylooken jag var ute efter.



4. Karin/Kada

En drake till =0) Följde skissen väldigt väl den här gången; passar så perfekt att använda spillbitar av papper till rutorna. Ett av banden från månadspaketet hänger med också.



5. Maria/Tootsie

Det blev inte riktigt efter skissen, det felar på några få marginaler. Men jag är blev nöjd ändå =0)




6. Sofia/Jozie

Den här skissen gick helt i min stil, så jag valde att följa den ganska exakt! Mönsterpapperen är från samma papper, framsida och baksida. Jag har chalkat runt stämpeln för att den ska sticka ut lite från CS'en. Jag valde att färglägga Tilda i samma färger som finns i den blommiga sidan av mönsterpapperet.





7. Ingela/Twister

Jag gjorde nästan helt efter skissen men jag la till en liten text i en a hörnet. som vanligt har jag lite sömmar här och där och shalkade kanter. Litegarn har jag använt även på detta kort!



8. Anette/NetteR

Jättebra skiss. Lätt att variera med bara olika papper men i stort sett samma grundupplägg. Lär användas fler gånger. Fåret dök upp på en gång i mitt huvud när jag skulel göra det här kortet. Första tanken var nog att det skulle bli ett kort till ett barn men det slutade med ett söt kort för att tex muntra upp någon som har det jobbigt och har svårt att somna för det



9. Emelie/fruSolli

Jag gjorde ett enkelt kort och lät mig inspireras av skissen och blommor. känns jättekul att få börja göra vårkort så smått! =)



3 kommentarer:

Biggan sa...

Rolig skiss och lite annorlunda! Vet inte om jag är helt fel ute men jag hittar ingen mapp att lägga mitt kort..???

Biggan

Anonym sa...

WOW!! Vad härliga kort teamet har gjort!!! Superduper fina hela bunten!! =D
Stor kram Petra

Hanne sa...

Likte denne skissen så godt at jeg måtte lage et kort etter den og i dag har jeg fått lagt det inn i galleriet.