KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


torsdag 14 februari 2008

Månadsutmaning: Hobbyhuset

Idag är det Alla Hjärtans Dag. Har du gjort ett kort till din kära? Om du vill, dela gärna med dig. Maila oss ditt Alla Hjärtans Dag kort till kortifokus@gmail.com , nytt som gammalt, så visar vi upp dem här i bloggen i helgen. Spelar ingen roll ifall de är gjorda utifrån våra utmaningar eller inte. Vi önskar bara sprida lite kärlek.

Nu en liten påminnelse.

Du har väl inte missat att vi har en månadsutmaning? Och att den är sponsrad utav Hobbyhuset? Här hittar du själva tävlingsinformationen, samt skissen som Cia på Hobbyhuset har ritat åt oss. Vi har redan fått in en massa fina bidrag. Du hittar dem i vårt galleri.

***
You haven´t missed our Challenge of the Month have you? Or that it is sponsored by Hobbyhuset? Here you find more information about the challenge.
***

Får jag bjuda på lite inspiration?

Anette/NetteR

Blir man inte annat än sugen på bullar när man ser den här stämpeln?! Perfekt att ge bort tillsammans med en burk nybakat.

Inga kommentarer: