KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 31 mars 2008

CardJacked v.14

Dags för veckans CardJacked. Idag är det Kada som har valt ut kort och kortmakare till dagens umaning med motiveringen:

Jag gillar hennes kort, de är ofta mycket detaljrika! Just det här kortet har jag valt för att hon använt flera stämpelmotiv på en gång och så gillar jag kortets utforming i stort med olika mönstrade papper, detaljer osv.

Utmaning: Gör ett kort efter vårt CardJacked kort, antingen allt, färgerna eller vissa detaljer. Valfir storlek och du laddar upp ditt/dina bidrag i vårt galleri. För att kunna ladda upp i galleriet måste man registrera sig. Och registreringen måste godkännas utav oss i teamet innan man kan ladda upp. Tänk på att inte ladda upp för stora bildfiler.

Och då denna utmaning skulle ha varit för ett par veckor sedan, men sköts upp pga av att Kada fick influensan, kommer du att få se många påskkort bland teamets alster. =0)

***
Challenge: Make a card based entirely or partly on our todays CardJacked card. Upload your card/cards in our gallery. You have to registred and be approved by us in the team before you can upload your card/cards.
***

Dagens CardJacked är

Landstoken!!!

Stort grattis!!! =0)Teamets alster:

1. Kada

Till mitt kort använde jag inspirationen av randigt papper, stygn, vikta hörn och att använda flera stämplade motiv. Jag försökte få till lite fler detaljer än jag vanligtvis har. Efter ett par knappar med tråd i och flera stämplade KRAM tog idéerna slut. Helenas kort sparar jag i mappen för inspiration, det lär bli användbart igen!2. Nita

Jag blev inspirerad av påskliljan i ena hörnet och gjorde ett påskliljekort av det hela.. Klippte ut en påsklilja i gul bazzill och chalkade kanterna med mörkgul stämpeldyna, färgade in en blomma med samma stämpeldyna så den oxå blev gul och satte en orange blomma o brad i mitten, och vips så har man ett lite annorlunda påskkort;-)
3. NetteR

Det här kortet gjorde jag med inspiration av den gula påskliljan, det randiga papperet samt de nedvikta hörnen. Det gav mig även en liten känsla av "tavla i kortet" så jag streckade ut mot kanterna på mitt kort för att ge den en tavel-känsla.4. Tootsie

Jag fastnade för påsktemat, för påskblomman men framförallt fåret *fniss* och så här blev mitt kort.
5. DesignAnnique

Jag har inspirerats av papprenas placering, de vikta hörnen och blomman i nedre vänstra hörnet. Sen blev det tillägg av lite band, jag tyckte det passade bra till. Jag har lämnat tomt överst på kortet för att kunna komplettera med text när jag vet vad som ska stå där beroende på vem kortet ska skickas till.
6. Pixelit

Ja,vad kan jag säga?? Inspirerad blev jag,av massa färger och så,men sen levde kortet ett helt eget liv...*fniss* men roligt var det ,och kortmakeri SKA vara roligt minsann
1 kommentar:

Anita sa...

Just to let you know I uploaded my Cardjacked card onto your gallery! Hopefully I did it right!

http://stampinwithanita.com/?p=169