KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 30 mars 2008

Månadsutmaning Mars + KiF Forum

Idag är sista dagen att ladda upp ditt bidrag till månadsutmaningen som i mars sponsras av Scrapparazzi. Du laddar upp ditt bidrag i vårt galleri. För att kunna ladda upp i galleriet måste man registrera sig. Men innan du kan ladda upp måste din registrering godkännas av oss. Skulle din registrering inte gå igenom innan tävlingens sista klockslag är det bara att hojta på någon av oss så ordnar det sig ändå. Läs mer om månadsutmaningen här.

Sedan till en en nyhet.

För en tid sedan gick vi ut med en enkät fråga om du som läser denna blogg skulle kunna tänka dig ännu ett forum, helt inriktat på kortmakeri. Svaret i enkäten blev ett ja så nu slår vi äntligen upp dörrarna till forumet.

I forumet hittar du de senaste utmaningarna klistrade. Du kan inspirera, tipsa och utmana andra kortmakare. Där kommer vi även att våra CyberCrops.

Kort i Fokus Forumet hittar du här.

***
Cards in Focus has a forum. We welcome everyone, but our main language is swedish.
***

1 kommentar:

Anonym sa...

OJDÅ, jag laddade upp mitt första bidrag igår. Men jag såg idag att jag tyvärr hade råkat lägga upp det i dt-inspiration-mappen istället för utmaninings-mappen. Ber om ursäkt för det! Ska jag göra om eller är det för sent för mig nu?
mvh Nick (Helene)