KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 21 mars 2008

Färgutmaning v.12

Så var det dags för ännu en färgutmaning och idag är det Sofia/Jozie som utmanar oss att göra ett kort färgerna:

Vit, Grå & Turkos.

Som vanligt får du göra i vilket format och vilken storlek du vill. Du får medverka flera gånger om du vill och du laddar upp ditt/dina bidrag i vårt galleri.

***
Todays colours is brought to you by Sofia/Jozie and the colours are:

White, Grey and Turqouise.

As usual: Any size and shape you like. You can participate how many times you like and you upload your card/cards in our gallery.
***

Teamets alster:

1. Jozie

Turkos är en av mina absoluta favoritfärger, men än så länge så har det främst varit min andra favoritfärg, rosa, som slagit igenom i mitt kortmakeri. Jag valde att göra ett enkelt kort, och låta färgerna tala för sig själva. Vit bas och grå embossad cardstock under turkos swirl och vit och turkos blomma.2. Nita

Jag tänkte mycket på dessa färger tills jag fick idén att göra en grå katt ;-) Ja ni får stå ut med mina form-kort ett tag till *småler* Katten klippte jag ut i grå bazzill och så fick den turkos blomma och hjärtbling som halsband, slutligen markerade jag konturer, doodling, ögon o nos med vit liquid pearl.3. Lilla Anna

Jag tycker att färgerna lät riktigt härliga tillsammans men det blev en riktigt svår utmaning för mig. Jag påbörjade flera kort innan jag till sist blev nöjd med detta. Och förutom stämpelmotivet så lyckades jag ju med färgerna.
4. NetteR

Blev ett snabbt och enkelt "bra-att-ha-kort" för mig den här veckan. Grå cardstock som stomme, vit mullberry (målat med vatten på pensel innan jag river så att kanterna blir fransiga) en turkos cardstockbit, vita blommor + liten turkos blomma och en grå brad. *Klart* :-)5. Twister

Har tagit hjälp av skiss v 22 2007... gillade färgerna tillsammans! Använde ingen stämpel utan tog en "gnuggis" eller vad de kan heta... är inte så bra på faktatermer... (Det blir inte så bra när man scannar! blir lite suddigt och färgerrna stämmer inte heller så bra!)6. fruSolli

Först tyckte jag färgtemat kändes svårt, men efter en liten funderare kom jag på idén och det var jättekul att göra. Kommer att använda den här färgkombon igen! =)


6 kommentarer:

Anki sa...

Underbara kort har ni gjort. jag älskar turkost.

Maya sa...

Nydelige kort dere har laget!

Her er mitt kort:
http://mayas-hobbyblogg.blogspot.com/2008/03/ett-nytt.html

Fortsatt god påske!
Klem/Maya

Anonym sa...

See here or here

Jannike sa...

Här är mitt kort!
http://www.scrapbook.com/galleries/202867/view/1355605/-1/0/1.html

Anita sa...

I can't get into your gallery. I have tried and tried and tried, but no luck! Here's my card for the gray, turquoise and white card for your challenge!

http://stampinwithanita.com/?p=151

Ingela/twister sa...

To Anita. I dont know wath the truble is rigth now with the galleri. have u made an user? pleas tell me so i can help u in the galleri... U have made very pretty cards. :)

Till er andra lägg gärna upp bilerna i vårt galleri... ni har oxå gjort jättefina kort...