KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 12 mars 2008

Skissutmaning v 11

Nu är det onsdag igen och dags för en skiss. Denna vecka är det Nita som har gjort skissen.
Precis som vanligt får du använda vilken storlek som helst, du får vrida och vända på på skissen som du vill, MEN det ska synas att det är den här skissen som du inspirerats av. Inget sista datum och du laddar upp ditt/dina kort i vårt galleri, gärna i skissutmaningsmappen för vecka 11.
***
As long as one can tell that you got inspired by this sketch, made by Nita, you can have what size you like and you may twist nad turn the sketch as you like. No last date and you upload your card/cards in our gallery.
***
Skissen:

Teamets alster

1. Nita
Vad kan passa bättre så här drygt 1 vecka före påsk än ett påskkort? ;-) Använde stickers som dekoration på det här kortet, helt annorlunda än vad jag brukar göra. För att stämpelmotivet inte skulle bli så blekt så färgade jag en oval motivmatta så det liknade ett påskägg. Texten "Glad Påsk" är utstansat med min quickutztång och blingade Å:et med en blå rhinestone. Chalkade kortkanterna med lila(wisteria) fluid chalk(cateye)

2. NetteR
Även för mig blev det ett påskkort eftersom påsken närmar sig. Texten är embossad.

Ytterligare ett påskkort blev det när jag fick skissen i handen, tyckte det passade så bra ihop med den söta kotten som balanserar på ett ägg. Ett litet tillägg av ett band och en extra blomma, i övrigt har jag följt skissen rätt så troget.


Tyckte om skissen. Fick användning för min systers söta stämpel och använde "sjöstjärnor" till stjärnor att dekorera med. Det syns inte så väl men jag har använt mig av 3D lack på alla stjärnor (om man nu kan kalla det så). En bra skiss med många möjligheter.


5. Lilla Anna
Jag vände på skissen eftersom jag tyckte att det passade bättre till stämpelmotivet. Ovalen fick bli ett ägg såhär veckan före påsk.
6. Pixelit
Valde att inte göra ett påskkort.

Hade en klar bild om hur kortet skulle se ut, efter skissen såklart. Men skapandeprossesen tog över och jag flyttade omkring saker så mycket att man bara kan förnimma skissen. Men kul var den att göra!


4 kommentarer:

Sandra sa...

Åååhh vilket fint kort. Harmoni!!!
Kram Sandra

Jen sa...

Otroligt fina kort med bra inspiration!

Jen sa...

Hej! Försökte ladda upp mitt bidrag till skissutmaningen i galleriet, men v 11 finns inte med i rullningslisten när jag ska välja vart i galleriet den ska ligga. Konstigt för det finns ju en fil i galleriet som heter skissutmaning v 11...??? Tills vidare finns mitt bidrag i mitt eget galleri.

!ngel@ sa...

till jen..
har nu fixat galleriet och ditt kort ligger i rätt mapp hoppas allt funkar som det ska nu....