KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 6 maj 2008

Kort om Dagen

I och med att Kort i Fokus har utökat sin repertoar med ett forum så har vi även med jämna mellanrum lite utmaningar där.

Igår började vi en Kort om Dagen-utmaning som går ut på att jag - Tootsie - och Nita varannan dag ger dig en ny kortutmaning. I slutet av varje vecka kollar vi vem som varit mest aktiv - alltså deltagit i flest utmaningar, och denna någon vinner ett litet pris från någon av våra tre huvudsponsorer - Cards of Maria, Apidae - Sykompaniet och SODAK/GarnGlad.

I slutet av månaden kollar vi efter vem som varit mest aktiv under månaden och denna någon vinner då ett pris från alla tre sponsorerna.

Visst låter det kul?

Summa sumarum:

Vi ger dig en kortutmaning om dagen inne i forumet, från måndag - lördag och du har fram till lördag kl. 23:59 på dig att ladda upp dina bidrag i respektive forumtråd för att ha chans på veckopriset.
Kort om Dagen-utmaningen pågår i en månadstid.

Om du tycker detta låter kul, kila då in i forumet, alla är välkomna.

Inga kommentarer: