KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 19 maj 2008

Måndag v.21 - Bröllop i Vitt/creame & Guld

Du har väl inte missat vår månadsutmaning där du har chans att vinna pris från Collage Scrapbooks? Läs mer om tävlingen här.

Inne i forumet så har vi dagliga kortutmaningar, missa inte det. Här hittar du forumet.

Men nu är det dags för veckans första utmaning.

*** English version at the bottom of this publication! ***

Så här runt vår- och sommarårstider brukar man skymta en och en annan brud och brudgrum inte så långt från en kyrka, så vi tyckte att vad kunde då passa bättre än att göra ett kort på temat just bröllop. Och för att göra det lite tuffar utmaningsmässigt så ska kortet innehålla färgerna vitt/creame och guld. Precis som vanligt laddar du upp ditt/dina alster inne i vårt galleri.

1. Marja

Det här var svårare än jag trodde. Jag tyckte det var lite knivigt med så få färger, men tillslut så blev det ett creme färgat kort. Stämplat med gulddyna och embossat med glittrigt embosspulver. Chalkade kanterna med gulddynan för att samla ihop det hela. Cremefärgade blommor i lite olika nyanser med en tunn guldtråd fäst i glitter stickels. Ett mjukt och harmoniskt kort där jag lät brudparet förstärkas i blå toner.



2. Nita

Vad passar bättre till brudparet än ett hjärtformat kort;-) Klädde hjärtat med guldmönstrat papper och guld stickles runtom. Även guld stickles i blommornas mitt. Satte en bit guldband på hjärtat som extra dekoration;-) Skrev Lyckönskningar med guldpenna.



3. Sayurii

Det var svårt att begränsa sig endast till guld och vitt/creme, men tillslut gick det! Jag har embossat stämpelmotivet som kommer från Inkido med guldpulver och stämplat texten med snapstamps. Brudens bukett har fått en genomskinlig sticker för att framhäva den lite. Även Prima-blommorna är embossade med samma guldpulver. Det var pilligt, men jag tycker att resultatet blev bra! På så sätt fick jag blommor som matchade motivet perfekt.



4. Pixelit

Jag ville hålla det så enkelt som möjligt.Några dekos i form av pärliga hjärtan och vita blommor ,loopy brads och ostyrigt band. Textstämpeln är Sonja Aldéns För att du finns. Upptill är det meningen att brudparets namn ska stå och nertill ska det vara datumet.



5. Babbalalla

Brudparet är färglagda med ProMarkerspennor och kanterna runt om stämpeln är chalkade. Hjärtanen är gjorda med hjälp av piprensare och sammanfogade med ett hjärtbrads. Även spetsen är fastsatt med hjärtbrads i "guld"!



***
(in english)

Todays challenge is to make a wedding card in these colours; white/creame and gold. As usual you upload your card/cards in our gallery.

Inga kommentarer: