KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 26 maj 2008

Måndag v.22 - CardJacked

*** English version at the bottom of this publication! ***

Väldigt sent kommer här måndagens utmaning, men först vill vi bara tala om att månadens utmaning som denna gång sponsrades av Collage Scrapbooks, nu är avslutad. Vinnaren kommer att presenteras så snart som vi bara kan.

Dagens och veckans första utmaning är en CardJacked och det är Pingvinmamman som valt ut kortmakare och kort.

CardJacked


är


är


är


är


JO79

med detta superfina varma kort, för att citera Pingvinmamman




Precis som vanlig laddar du upp ditt/dina bidrag i vårt galleri.

Här kommer några av teamets alster:

1. Pingvinmamman

Har tagit fasta på upplägget, den röda färgen och bröllopskort. Det mönstrade pappret är väl egentligen ett julpapper men jag använder det pga hjärtmönstret. Jag har hållit färgskalan begränsad och använder dark brown chalk för att markera kanterna.



2. Pannika

Jag blev inspirerad av själva upplägget och de rivna kanterna. Dödskallen är grungeboard som jag färglagt med pearlizing medium för att få riktigt vit och skimmrande, sedan chalkade jag för att få lite "smutsigt" Ögonen är målade med twinklings och uppsatta på popupps för att de skulle se lite utstående ut. "skyltarna" är också uppsatta på popupps.



3. Ullis

Jag visste att detta kortet skulle bli en färgbomb när jag utgick från den lilla fågeln skulle vara orange. Både fågeln och titeln kommer från samma lilla stämpelset "Mini clear stamps" från Dimensions. De stämplade hjärtanen kommer från ett annat clear stamps set från Autumn Leaves och heter "Hearts and Stars". De stämplade motiven är målade med ProMarkers och sedan har jag lagt till lite detaljer av glitterlim. Det mönstrade pappret har jag tyvärr inget namn på.



***
(in english)

So sorry that we are late today with the weeks first challenge.

Todays challenge is a CardJacked and it is Pingvinmamman who has choosen a card made by JO79. CASE it or be inspirade in any other way and then upload your card/cards in our gallery. No last date on any of our weekly challenges.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilket superfint kort ni hittat att CardJacka!!!