KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 16 maj 2008

V 20 Fredag - Morsdagskort

*** English version at the bottom of this publication! ***

Nästa helg är det Mors Dag och det vill vi förståss uppmärksamma. Utmaningen denna fredag är att göra ett morsdagskort. Dessutom har vi ett färgtema, blått ska vara den dominerande färgen. Utöver det får du använda vilka färger du vill. Visa ditt kort i galleriet under mappen "V 20 Morsdag".

Teamets alster

1. Wih
Motivtämpel från Whipper Snapper Designs, färglagd med promarkers och mcp-teknik. Textstämplar från Carolinas produktion. Använde röda accenter mot det blå kortet för att ge lite liv åt helheten.



2. twister
Här använde jag mig av lite blandat på kortet. En trä-etikett som jag chalkat kanterna blå, en grungeboard som jag oxå chalkade kanterna och lite på swirlsen. Var ju tvungen att ta med en ros till mor oxå, det är ett klistermärke som är lite glitter på.



3. Pannika
Till detta kortet använde jag en äldre hÄngel och målade med distresser. Chipboardhjärtanet är målat med twinklings. Bokstäverna är QK Phoebe. Jag använde mig av den ovala formen till motivet, för jag tycker det känns lite gammeldags, och det var så jag ville ha det.



4. Lilla Anna
Jag kombinerade blått med brunt på mitt kort. Det jeansfärgade bakgrundspappret är faktiskt en tapet. Knappdekorationen med nålen har jag liftat av Rimna.



5. Anna Julie
Mitt morsdags kort går i ljusblått och beige. Stämpeln är en alldeles ny hängel som kom med posten idag! Färglagd med distress. Jag har dekorerat med blommor och texten är i grungeboard som är distressad i blått.



***(in english)***

It is Mothers Day next weekend and we want to focus on that. The challenge this firday is to make a card for mom. And you should also use the colour blue s the main colour. Show us your card by uploading it in our gallery in the map "V 20 Mothers Day".

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka supervackra kort dt gänget gjort!!!
Ha en trevlig helg allihopa!
Kram Cissi