KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


torsdag 19 juni 2008

Påminnelse om månadsutmaningen sponsrad av Forma Hantverk

Du har väl påbörjat ditt alster till vår månadsutmaning som denna månaden sponsras av Forma Hantverk? Den här månaden är det en skissutmaning - läs mer här.

En skiss har många fördelar! Man får något att utgår från, men man kan alltid tolka den som man vill! Vrid på den, lägg till och dra ifrån, hitta egna lösningar på vad strecken och rutorna betyder osv. I vår månadsutmaning ska det dock synas att det är skissen du utgått från, så vrider och vänder du på den får du gärna berätta vad du har gjort och hur du har tänkt när du laddar upp ditt alster i vårt galleri.

Ett litet inspirationsalster från DesignAnnique:"Jag har tolkat skissen ganska troget, förutom att banden inte ligger ut över hela kortet. Forma Hantverks textstämplar är ljuvliga att arbeta med, de är en dekoration i sig!"

Nu vill vi se DITT alster utifrån den här skissen - passa på att ha chans att vinna ett fint pris från Forma Hantverk!

Inga kommentarer: