KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 4 juni 2008

V 23 Onsdag - bildutmaning

*** English version at the bottom of this publication! ***

Här kommer så onsdagens utmaning - en härligt färgsprakande bildutmaning. Fotona på blommor har vår DT-medlem Babbalalla tagit och monterat ihop. Visst är de härliga!



Och så teamets inspirationsalster:

1. Astra

Gjorde ett kort i gult och orange och använde mig av det gröna i annonsen till att få lite fokus på texten. Har använt brads, band, utstansade blommor samt QKs flourish och tysnittet QKS Bright, motivet är färglagt med ProMarkers.



2. Kada

Jag kör på färg- och på blomstertemat, tycker färgerna var underbara om än en verklig utmaning för mej att jobba med. Bakgrundspappret är presentpapper, blommorna i papper och tyg med mittenprickar av halvpärlor, blandade qk-bokstäver.



3. DesignAnnique

Jag inspirerades av både blommorna och upplägget med rutor. Färgerna fick också komma med på ett hörn, det gröna fick bli bakgrund och blommorna valdes i orange, gult och creme. Bradsen är glittriga för att ge det lilla extra och ett grönt band på nedersta rutan till höger ramar in det stämplade tacket, stämplat med en stämpel från Forma Hantverk.



4. Babbalalla

Jag blev inspirerad av färgerna och blommorna i bildkollaget av grönskande blommor och kom genast att tänka på denna "rosstämpel". Motivet är färglagt med ProMarkers och har fått 3D-lack på sig på endel ställen. Blommor med liten blingblingsten i mitten!



5. Fialisan

Jag gjorde ett kort i flera blomlager, väldigt enkelt att göra. Sedan ritade jag dit swirls på frihand. Snabbt och lätt!



Hur inspireras du av den vackra blombilden? Ladda upp ditt kort i vårt galleri i mappen för denna utmaning.

***
(in english)

Todays challenge is a picture to be inspired from. Upload your card in our gallery in the map for this challenge.

1 kommentar:

Marja sa...

Vad läckra kort ni gjort tjejer!!!