KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 2 juli 2008

Onsdag v 27 - Minst tre olika stämpeltillverkare

*** English version at the bottom of this publication! ***

Dagens utmaning blir att gräva lite extra bland stämplarna och göra ett kort med stämplar från MINST tre olika tillverkare! En riktigt härlig utmaning att sätta tänderna i tyckte DT, och skapade följande inspirationsalster:

1. Kada

En djupdykning ibland stämplarna skadar visst inte ibland; här har jag hittat 2 monterade stämplar som inte var använda ens...
Grattis-stämpeln från Kortmakaren, Barnen kommer från PSX och Hjärtbården från Floweret. Stämplade allt tillsammans, ramade in med stygn och chalks, några knappar, en bit garn och några stickers kompletterar till en helhet.
2. DesignAnnique

Jag har använt stämplar från inte mindre än sex olika tillverkare, det var riktigt roligt att leta i samlingarna. Bakgrunden (som tyvärr inte syns så bra på bilden) är stämplad med watermarkdyna och en prinsesskrona från Panduro, body från RubberStampede, säkerhetsnål från All Night Media och en nappflaska från Panduros Tilda-serie. Motivet är från InkyWings och en av de första stämplar jag köpte, grattisstämpeln kommer från juni månads sponsor Forma Hantverk och den runda stämpeln kommer från Aud Design. Jag valde att hålla kortet ganska enkelt och låta stämplarna utgöra dekorationerna, med så många olika stämplar hade det lätt blivit rörigt annars.3. Fialisan

Det blev ett grattis till bebisen-kort av mitt 3-stämplar-kort, en ofödd sådan, därför är kortet inte helt klart. Tanken är att det rätta datumet ska ringas in i almenackan.4. Astra

Har använt John Blund hÄngeln som är färglagd med Promarkers och med Prismapennor samt stämpel från Aud Design och dom små söta fötterna på en tagen kommer från Pysselmyran5. Babbalalla

Gjorde ett enkelt kort utan att använda något mönstrat papper och lät stämplarna vara i fokus...
Textstämpeln är från Poppes, blomman är köpt på Mazzarin och är från Lilla Pappersbutiken och Swirlarna är från Autumn Leaves.
Har använt glitterlim på swirlarna och blomman.
När ni skapat klart laddar ni upp era kort i galleriet, skriv gärna vilka tillverkare det är på de använda stämplarna om du vet det. Ha det så kul när du gräver i samlingarna!


*** English version ***

Today the challange is to make a card with stamps from at least three different stamp makers. Upload your card in our gallery! Please write the different stamp makers, if you know it.Inga kommentarer: