KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 29 augusti 2008

v 35 Fredag - Kortinspiration

*** English version at the bottom of this publication! ***

Så var det fredag och dags för en ny vända inspiration. Den här gången vill vi att ni inspireras av det här kortet som Kada valt ut.Här kommer lite inspiration från designteamet!

1. Kada

Jag inspirerades av det handskrivna! Har textat upp bokstäverna, gjort "mönster" på dem, färglagt och skuggat. Blev några blommor också när jag ändå höll på. Gillar inte min egen handstil nåt vidare men blev nöjd med motivet. Det blir nåt helt annat när man leker, färglägger, "kladdar".


2. Fialisan

Jag inspirerades av det handskrivna och färgerna. Blev väldigt olikt mina kort, men det var en kul utmaning. Kändes litegrann som förr i tiden när man satt och kladdade .. Skoj!3. Babbalalla

Först fastande jag för det grönprickiga bandet, sen blev jag inspirerad av det kreativa och lekfulla i bilden. Mina tankar gick genast till min lilla söta giraff med ballong! Textade upp bokstäver och fyllde de på liknande sätt som på bilden, med cirklar och streck... Det blev ett "HURRA". Kanske kommer det någon gång skrivas ett namn i det övre vänstra hörnet, eller så får det vara som det är... Har inte bestämt mig än riktigt... Ballongen har jag fyllt med 3D-lack. Både stämpelmotivet och bokstäverna är fästade med 3D-kuddar.4. DesignAnnique

Så här blev mitt kort. Jag inspirerades av färgerna och det lite busiga, så det fick bli ett glatt barnkort. Såväl motivet (giraffen) som ramen runt är färglagt med Promarkerpennor, ramen har jag ritat på fri hand. Bokstäverna är utstansade och har fått ett lager 3D-lack. Tre blommor i olika färger fick komplettera för att det skulle bli lite mer "liv" i kortet.5. Astra

När jag såg bilden första gången så kände jag för att göra en tufft dekorerad tag...men vad har man en sådan till??? Jag omvandlade tagen till ett bokmärke och det sitter fast på själva kortet så man får riva loss det. När jag skulle göra framsidan på kortet så ritade jag bokstäverna på frihand direkt med den svarta pennan sedan så färglade jag med Promarkers, tyckte att det blev rätt piggt och färgsprakande. Till bokmärket har jag använt mig av Quickutz Diesel Classic och ugglan är från Magnolia, allt färglagt med Promarkers.Bokmärket:Hur inspireras DU av kortet? Vad fångar ditt intresse och ger dig lust att skapa när du ser kortet? Ladda upp ditt bidrag i vårt galleri och skriv gärna några rader om hur du inspirerats!

***(in english)***

Today the challenge is to be inspired by the first card in this post. There is many ways to be inspired - by a detail, by the colors, by the way the card is made or in some other way. Or in a combination of ways! Upload your card in our gallery and tell us more about how YOU get inspired!

Inga kommentarer: