KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 1 oktober 2008

Månadens företag oktober: Änglafröjd

*** English version at the bottom of this publication! ***

Då var det dags att stolt presentera oktobers månadsutmanings sponsor - Änglafröjd! Förutom butiken (både webbutik och fysisk butik i Arvidsjaur) har Änglafröjd även en blogg med massor av inspiration.

Månandens utmaning är en temautmaning, och vad passar väl bättre än tema ÄNGLAR? Det ska alltså på något sätt finnas med änglar på ditt alster.

Designteamet har sponsrats med materialpaket från Änglafröjd, paketen var lika men resultaten blev inspirerande olika!

1. Nita

Jag doodlade runt kortstommen och chalkade kanterna. Distressade notpappret lite och inkade det oxå. Skrev texten med den härliga metallicpennan jag fick(doodlingen är med samma penna)
Inkade chipboarden för att ge det en romantisk look som jag tycker änglatemat är. Avslutade med att sätta en ängel mitt på chipboarden.2. Pingvinmamman

Materialet jag fick fick mig genast att tänka på vintage och romantik.

Börjar med ett kort med det bruna baspappret. Har vikt notpappret och fäst med dubbelhäftande tape, chalkat kanterna försiktigt med chestnut roan, fäst på vellumpappret och sen fäst alltihop på kortbasen. Jag har valt texten från en låt av shaggy och skrivit den smått under notraderna som det är på riktiga noter. Chipboarden är målad med guldockra akrylfärg och fäst med gluedots. Har passat på att fästa till vellumpappret med gluedots under hjärta och ängeln som får bli pricken över i. Med gelrollerpennan har jag markerat nedvikningens kant samt den del av hjärtat som ligger på den.3. Pixelit

Allt material förutom den lilla ängeln och korset är från Änglafröjd. Ängeln sitter i mitten av en blomma. Notpapperet är en vacker dekoration i sig, och bandet ger det där lilla extra.
Hur tolkar DU temat änglar? Änglar på motivet, som dekoration, i texten eller på något helt annat sätt? Ladda upp ditt kort mappen för månadsutmaningen i vårt galleri. Som vanligt under månadsutmaningarna får du endast bidra med ett kort och det får inte vara med i någon annan tävling. Sista dag att ladda upp ditt bidrag är torsdagen 30/10.

Förra månadens utmaning är nu stängd, och röstningen är igång. Vinnaren kommer utannonseras inom kort!

***(in english)***

Today we give you this months challenge -
a theme challenge from Änglafröjd, a swedish webshop and shop in Arvidsjaur in the northern parts of Sweden. They have also sponsored the design team, and you can se their inspiration cards above.

Please let us see what you do from the sketch - upload your card in our
gallery! As usual you can only enter with one card and the card can not be submitted for any other contest. Last day to upload your card will be Thursday 30th of October.

The winner of the challenge in Septmeber will be announced in a few days.

1 kommentar:

Daniela/Neliz sa...

Nu ligger även mitt bidrag i galleriet.
kram, Daniela (www.neliz.se)