KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 14 november 2008

Fredag v.46 - Tema "Snö"

*** English version at the bottom of this publication! ***


Dagens utmaning har temat "SNÖ".
Gör ett kort som för tankarna till temat snö och som vanligt så lägger ni upp era bidrag i galleriet.
Här kommer lite inspiration från teamtet:
1. Wildärtan
Mitt kort gjorde jag i mycket sparsam stil. Jag har ett vellumpapper med sammetssnöstjärnor på, tog en spets och pärlfloss, har glitter på 3 blommor och en snöstjärna från Qk. Och så bling, förstås.2. NetteR
För mig är snö = vitt och isblått och så klart snöflingor.

3. pingvinmamman
Snö är ett utmärkt tema för julkort så det fick bli ett sådant. Har stämplat motivet direkt på färgat papper och delvis färglagt det med zig-pennor. Snöbeslöjat både kortbasen och det röda pappret med hjälp av en vit stäpeldyna som jag dragit/klappat lite ojämnt runt kanterna. En bit hyllbård och utstansade snöstjärnor som pricken över "i"
4. Pannika
Här försökte jag tänka på det där glaskulorna med vätska inuti som man skakar och så faller glitter/snö sakta. Jag har målat den jättesöta snögubben med twinklings och även bakgrunden. Sedan duttade jag lite med glitterlim. Rosetten knöt jag ihop med pärlfloss, mest för att jag inte kan knyta snygga rosetter.*** English version ***
Today you are going to get inspired by the word "SNOW"!You can upload your card/cards in our gallery.

1 kommentar:

Ingelapling sa...

Jag tycker det blev ett jättefint kort. Kan bara säga att mina tankar går direkt till en sådan kula man skakade på när man va liten, och det glittrade så fint när snön föll.
Kram