KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 19 november 2008

Onsdag v 47 - kort till man/pojke

*** English version at the bottom of this publication! ***

Dagens utmaning är att göra ett kort till en man/pojke, något som inte alltid är så lätt - men de behöver ju också få kort! Som inspiration har teamet gjort några kort:

1. Babbalalla

Hade ett coolt dinosauriepapper från BG som jag använt här som bakgrund. Har försökt att ta fram färgerna i bakgrunden i pojkens kläder. Björnen på hans tröja fick lite 3-d lack på sig.2. Pippin

Ett kort i lite "manliga" färger. Diverse småbitar av papper jag hade liggandes. hÄngel-stämpel från senaste paketet, målad med akvarellfärger. Blommor från YouDo och Creativ Company, fin emaljerad brad från Creativ Company. Ett par biljetter som text.3. Fialisan

Här är mitt kort till en man, har ingen speciell i åtanke, så jag hoppas det passar en 40-åring smile
Tycker denna stämpeln är så cool! Har färglagt med distresser.Nu vill vi gärna se DITT kort till en man eller en pojke! Skriv gärna lite om hur du tänker när du gör kort till manspersoner! Väljer du andra färger, andra motiv? Bygger du upp kortet på något speciellt sätt? Berätta för oss när du laddar upp ditt kort i vårt galleri!

*** English version! ***
The challenge of today is to make a card for a boy or a man. Upload your card in our
gallery
and tell us more about how you think when yuou create a card for a boy or a man.

Inga kommentarer: