KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


lördag 3 januari 2009

Alster från CyberCropen del 3

Den här gången har DT Nita gjort ett urval av alla underbara bidrag till vår CyberCrop som hölls från Luciahelgen och en vecka framåt. Temat är BLOMMOR, något som fortfarande är mycket populärt både på kort och till layouter, även om det inte är lika hysteriskt som det var för några år sedan. Men visst är blommor vackert, och ofta ger de det där lilla extra som behövs för att ge kortet ett lyft och göra det lite lyxigt!

Första kortet ut är skapat av NetteR och har härligt blåa blommor.Nästa kort är gjort av Jozie, ett härlig kort i varma färger.Scrapparlotta har använt lite annorlunda blommor - för det finns ju så mycket mer än bara pappersblommor!lena ae har gjort ett vackert kort i lila, förhöjt av blommorna!Pickos har gjort det här kortet i bruna och beige toner, hur vackert som helst!Sist ut i det här urvalet är Lejonbergs härliga kort med en enda blomma, men vilken blomma! Mer behövs inte...Lite blommor, så här i vintermörkret... hoppas ni har haft lika trevligt som vi!

Inga kommentarer: