KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 7 januari 2009

Alster från Cybercropen del 4

Så var det dags för ännu ett gallerival från vår härliga cybercrop! DT Nita har gått en sväng och kikat på ljusen från utmaningen där man skulle inspireras av texten "Förbanna inte mörkret, tänd ett ljus istället" och här kommer hennes urval!Fialisan har gjort ett kort med en härligt skimrande rundel bakom ljuset.MiaS har gjort ett stilrent men ack så vackert kort.Supersöta sångarmöss från Wildärtan.Aviga Ellen har en underbar liten ljuslykta.Och sist men inte minst Pippins söta kort med en mus som tänder ett ljus.

Det var sista gallerivalet för den här gången. På måndag drar vi igång med våra utmaningar igen, men ett och annat extra kommer nog att dyka upp ändå! För maximal inspiration kan vi verkligen rekommendera ett besök i vårt galleri - det finns många härliga kort att inspireras av! Välkommen!

Än en gång tack för en härlig cybercrop, tack vare alla er deltagare blev det en rolig vecka med massor av kort skapade!

Inga kommentarer: