KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


torsdag 8 januari 2009

Vinnarna i december månads utmaning!

Då var det dags att berätta vilka som vann i december månads utmaning, sponsrad av Stämpelgården! Vi har förmånen att kunna dela ut inte mindre än två priser, tusen tack Stämpelgården!

Förstaplatstagaren var en definitiv vinnare, marginalen till resten av gänget var lindrigt sagt övertygande - det fanns inget att tveka på! Redan tidigt i omröstningen drog vår förstapristagare ifrån och behöll sedan ledningen hela vägen i mål. Vi säger


STORT GRATTIS


till*** drumrolls ***PICKOS!

Pickos tolkade december månads skiss så här:På andraplats har vi ytterligare ett mycket vackert kort, en värdig andrapristagare. Stilrent och enkelt, men otroligt snyggt.

STORT GRATTIS


till*** drumrolls ***


Kajsa-kavat!

Kajsa-kavat tolkade december månads skiss så här:Än en gång stort grattis! Maila era adresser till kortifokus@live.se så ser vi till att Stämpelgården får era adresser.

Har du företag och vill sponsra oss under 2009? Skicka ett mail till kif.sponsring@gmail.com och anmäl ditt intresse så tar vi kontakt inom kort.

2 kommentarer:

Cornelia sa...

GRATTIS till er båda!!!

monica sa...

Grattis till vinnarna, superfina bidrag!!!